Descriere
Descriere
Am combinat caju, cocos (ambele bio) cu o selecție de culturi active (L. Bulgaricus, L Acidophilus, S Thermophilus), excelente pentru bacteriile din corp care îți susțin imunitatea.
Plină de proteine (cu toți aminoacizii esențiali), fibre (care să îți hrănească bacteriile bune din corp), minerale (cupru, magneziu, potasiu, zinc, mangan, fosfor, seleniu, fier) și vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, C, E și K) – o poți pune în salate, în sandvișuri, peste cartofi proaspăt scoși din cuptor sau… cum vrei tu.
Termen de valabilitate: minim 15 zile de la plasării comenzii
Ingrediente
Caju, ulei de cocos, culturi active (L. Bulgaricus, L Acidophilus, S Thermophilus), sare roz de Himalaya.
Alergeni: caju.
Poate conține urme de alte fructe cu coajă lemnoasă, soia.
100% din plante, fără lactoză, fără gluten.
Ambalaj: carton si plastic, 100% reciclabile.
Informații nutriționale
Valori nutriționale kcal/kj | 447/1846 |
Glucide | 11 g din care zaharuri <0.4 g |
Grăsimi | 41 g din care acizi grasi saturati 10 g |
Fibre | 1.9 g |
Proteine | 7.1 g |
Sare | 1 g |
Cum se savurează
Ca aperitiv la un meniu mediteraneean sau doar așa, ca gustare – e bună și cu măsline, și cu roșii, și cu pâine, și cu orice!
Recenzii
Nu există recenzii până acum.